Voor bepaalde groepen mensen is WW II heel verschrikkelijk afgelopen. – CommonSenseTV

voor-bepaalde-groepen-mensen-is-ww-ii-heel-verschrikkelijk-afgelopen.-–-commonsensetv

20-11-21 01:23:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 119

Het is voor deze groepen mensen veel minder verschrikkelijk begonnen!

Stapje voor stapje werden ze de fuik en uiteindelijk de trein in gedreven.

In de 2e slaapkamer worden die paar parlementsleden die nog een poging wagen om iets voor het Nederlandse volk te doen, om voor (grond)rechten op te komen, onmiddellijk en door een grote meute de kop afgehakt, zodra ze de uitsluitingsmaatschappij waar we in geduwd worden vergelijken met hetgeen gebeurde in WW II. (nou ja, zonder die vergelijking wordt hen ook al de kop afgehakt)

Ik heb er al eens over bericht en ik kan de verschillen van toen (die ik, dat moet ik wel zeggen, alleen maar van de verhalen en de foto’s ken) en de uitsluiting van nu niet zo goed ontdekken.

Kijk nog maar eens naar de plaatjes en foto’s in dit bericht:

https://commonsensetv.nl/zoek-de-verschillen-maar/

Er waren destijds andere motieven om mensen uit te sluiten van deelname aan de maatschappij, maar maakt dat dan dat het nu opeens wel gerechtvaardigd is?

Stel dat het omgedraaid was. Dat in 40-45 de mensen die wel goed op hun gezondheid wilden letten en geen experimentele gifspuit in hun lijf hadden gewild, de spuiten die door de regimes werden opgedrongen, stel dat die om die reden in eerste instantie zouden worden uitgesloten, daarna in kampen opgesloten en daarna massaal waren afgemaakt omdat ze een gevaar voor alle anderen zouden zijn…..

En dat nú de Joden en de Zigeuners tot gevaar voor onze maatschappij zouden worden bestempeld en uitgezonderd zouden moeten worden van deelname aan de maatschappij…..

paternotte, kuiken en sjoerdsma en al jullie andere vuile slaapkamerterroristen, dan zouden jullie het allemaal terecht vinden. Dan zouden jullie in de kamer blaten dat het noodzakelijk is om de Joden uit te sluiten en net zo verontwaardigd zijn als we dat zouden gaan vergelijken met de uitsluiting en de uitroeiing van die mensen die destijds eigenlijk en achteraf helemaal niet zo gevaarlijk bleken te zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: