AUF1: Dr Wodarg’s oproep aan gevaccineerden: “Neem onder geen beding nog een prik!”

21-11-21 09: 32: 00, “Technocracy gone wild” – samenvatting van de 79. Corona Comité vergadering van 19. November 2021

Onder het motto “Technocracy gone wild” de 19. November 2021 de 79. Vergadering van de Corona-commissie heeft plaatsgevonden. De gasten die waren gekomen, brachten verslag uit over hun laatste stand van kennis. De vergadering werd voorgezeten door Dr. Reiner Füllmich en Viviane Fischer. Dr. Wolfgang Wodarg en andere gasten waren ook aanwezig. Viviane Fischer deelde mee dat het Corona-comité Warschau had bezocht. In het parlement van Warschau werd een commissie opgericht, die nu werd vertegenwoordigd door Füllmich en Co. (…)

” Lees verder

Toenemende totalitaire tendensen in Spanje

De president van Cantabrië, Miguel Ángel Revilla, eist verplichte inenting van de hele bevolking: ” … by hook or by crook,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: