CHARLOTTESVILLE WEEK DRIE: Cantwell verjaagt advocaten, maar zal het iets uitmaken?, door James Carson Harrington

charlottesville-week-drie:-cantwell-verjaagt-advocaten,-maar-zal-het-iets-uitmaken?,-door-james-carson-harrington

21-11-21 05: 00: 00,

Earlier: (CHARLOTTESVILLE PROCES, WEEK ÉÉN: Underdogs Battle Leftist-Funded Lawyers Taking Aim At The First Amendment en Half Way Into The Charlottesville Trial And Still No Conspiracy

We staan op de rand van een uitspraak in SINES V. KESSLER na een maandenlang civiel proces.

De linkse activisten die als procesadvocaten voor de aanklagers hebben gediend, worden door de Regime Media gesteund in de hoop dat juryleden een uitspraak zullen doen die de Alt-Right verdachten aansprakelijk stelt voor het geweld dat plaatsvond tijdens de 12th, 2017 augustus Charlottesville rally[Charlottesville Lawsuit Puts Rising Intolerance on Trial, by Neil MacFarquhar, NYT, October 28, 2021].

Deze beslissing zou enorme gevolgen kunnen hebben voor de politieke meningsuiting in Amerika. De advocate die de aanklagers leidt, Roberta Kaplan, heeft in het tijdperk van opkomend populisme haar praktijk gewijd aan het gebruik van het gebroken onrechtmatige daad rechtssysteem als een instrument voor politieke vergeldingâ het meest in het bijzonder met haar lichtzinnige seksuele intimidatie en smaad rechtszaken gericht tegen Donald Trump [Roberta Kaplan bouwt progressieve firma die Trump aanklaagt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: