“De kans om te sterven aan het vaccin is groter dan aan Covid” – Waarom gaat vaccinatie hardnekkig door? 

“de-kans-om-te-sterven-aan-het-vaccin-is-groter-dan-aan-covid”-–-waarom-gaat-vaccinatie-hardnekkig-door?-

21-11-21 07: 01: 00,

Dr. Peter McCullough, cardioloog, plaatsvervangend hoofdgeneesheer aan het Baylor University Medical Center in Dallas, Texas, en wetenschappelijk adviseur die tot de vijf meest gepubliceerde medische onderzoekers van de VS behoort, heeft op de jaarvergadering van de “American Association of Physicians and Surgeons” op 2.10 meedogenloos de onverantwoordelijkheid van de officiële vaccinatiecampagne aan de kaak gesteld.2021. In tegenstelling tot vroeger was er geen veiligheidscontrole, ondanks talrijke ernstige bijwerkingen en sterfgevallen. De kans om te sterven aan de gevolgen van het vaccin is groter dan die van Covid. Kinderen zouden zonder enige noodzaak worden blootgesteld aan het risico van ernstige hartspierontstekingen en vroegtijdige behandeling van mensen met goede geneesmiddelen zou worden onderdrukt. (hl)

Dr Peter McCullough
screenshot Rumble/Association of American Physicians and Surgeons

Wij brengen de belangrijkste punten uit de door LIFESIE News gepubliceerde samenvatting van zijn toespraak.1

Dr. McCullough bracht een gedetailleerde analyse van talrijke wetenschappelijke studies en gegevensrapporten die de “mislukking van het vaccinprogramma” aantonen, de onderdrukking van effectieve vroegtijdige behandelingen, en de “robuuste, volledige en duurzame” eigenschappen van natuurlijke immuniteit.

Dr. Robert Malone, de architect van de mRNA-technologie waarop de vaccins van Pfizer en Moderna zijn gebaseerd, was opgetogen over de toespraak van Dr. McCullough en tweette: “Ik zeg het nog eens. Kijk naar Dr.

” Lees verder toespraak

%d bloggers liken dit: