Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”

duitse-dr.-thomas-jendges-met-een-laatste-boodschap-voor-hij-zelfmoord-pleegt-“covid-19-vaccin-is-een-genocide”

21-11-21 09:30:00, In deze schokkende video geeft Dr. Thomas Jendges een laatste waarschuwing voordat hij zelfmoord pleegt? Hij was de chef van een kliniek in Cheminitz in Duitsland en heeft zelfmoord gepleegd nadat hij had verklaard dat hij niet langer kon leven met leugens tegen burgers en patiënten en de ‘vaccins’ genocide noemde. Chemnitz rouwt om het verlies van Dr. Thomas Jendges (55), bericht Thetruthseeker.co.uk.

Wat de waarheid van het overlijden ook moge zijn, zijn moedige, waarheidsgetrouwe, eerlijke en eervolle videoboodschap STAAT!

Het hoofd van het ziekenhuis van Chemnitz is dinsdagmorgen 2 november 2021 van het ziekenhuisgebouw aan de Flemmingstrasse “gevallen”. Hij overleed ter plekke aan zijn ernstige verwondingen. (Op zelfmoord laten lijken?)

GERMAN DR. THOMAS JENDGES WITH A LAST MESSAGE BEFORE COMMITTING SUICIDE

Stessnews.online bericht:

Er circuleren berichten over een brief [videobrief hierboven? red.] die de overledene vermoedelijk heeft achtergelaten. Jendges pleegde naar verluidt zelfmoord om een ​​voorbeeld te stellen tegen de Covid-vaccinaties. Dit zijn “agenten voor biologische oorlogsvoering”, zo staat er in de berichten. Ook zou hij het vaccin in zijn brief hebben beschreven als “genocide en een misdaad tegen de mensheid.”

Volgens Las repúblicas zou Dr. Thomas Jendges, in de afscheidsbrief die Dr. Thomas Jendges voor zijn zelfmoord schreef en de publicatie ervan eiste, harde kritiek hebben geuit op het informatiebeleid van regeringen bij het omgaan met de gevaarlijkheid van Covid-vaccins. De constante leugens en bedrog aan de patiënten en de gevaccineerden dat de vaccins zogenaamd onschadelijk zijn, hij kon ze niet langer verdragen, zegt het in de brief.

Hij veroordeelt het vaccineren van de bevolking met experimentele en dodelijke vaccins tegen Covid-19, dat in feite meer een biologisch oorlogsmiddel is, gemaakt en gemanipuleerd voor dat gebruik, dan voor enig ander bekend nut. Voor Dr. Thomas Jendges is er sprake van genocide en een misdaad tegen de mensheid, zo meldt hij in de brief, volgens de Duitse pers zoals de krant Bild.

Omdat de burgemeester dreigde hem te ontslaan als hij niet langer in de door overheidsbevel opgelegde onderdanige lijn bleef en weigerde patiënten in de kliniek in te enten, waren er vermoedelijk geen opties meer voor Jendges. Deze ziekenhuisdirecteur heeft geen steun willen verlenen aan de misdaden van de federale regering, de deelstaatregering en zijn trouwe handlangers.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: