Een discussie over de pandemie op basis van de officiële cijfers: Hoe gevaarlijk is Covid-19?

een-discussie-over-de-pandemie-op-basis-van-de-officiele-cijfers:-hoe-gevaarlijk-is-covid-19?

21-11-21 12: 42: 00,

Ik merk in commentaren op mijn artikelen over Covid-19 dat ik door veel mensen verkeerd begrepen word. Ik ben ook geschokt om te zien hoe dogmatisch de discussie aan beide kanten aan het worden is.

De discussie over Covid-19 wordt steeds dogmatischer en vooral zwart-wit, hoewel het onderwerp complex is en ook grijstinten heeft. Maar deze gaan steeds meer verloren in de discussies. Ik wil graag wat stof tot nadenken geven op basis van de naakte feiten, en het lijkt me ook nodig om mijn standpunt over het onderwerp nog eens duidelijk te maken voor een beter begrip, aangezien sommige mensen het nog steeds verkeerd lijken te begrijpen.

Hoe gevaarlijk is Covid-19?

De kale cijfers geven een antwoord op deze vraag: In Duitsland zijn in de inmiddels 21 maanden van de pandemie ongeveer 99.000 mensen overleden aan of met Covid-19. Dat is 0,12 procent van de bevolking. Wereldwijd zijn er op dit moment 5,1 miljoen mensen overleden aan of met Covid-19,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: