Europa demonstreert tegen Corona-maatregelen

europa-demonstreert-tegen-corona-maatregelen

21-11-21 05:53:00,

We horen weinig over demonstraties elders in Europa. Hierdoor lijkt het alsof iedereen het wel best vindt om gediscrimineerd te worden omdat hij/zij een matige werkende inenting met een experimentele tijdelijk goedgekeurde mRNA-vloeistof. Of wat te denken van het Corona-huisarrest van 2 miljoen Oostenrijkers als ‘vergelding’ voor hun afwijzen van ‘het vaccin’ en een dreigende inentingsplicht voor ALLE Oostenrijkers.

Maar mensen zijn het zat. Men ziet dat de samenleving uit elkaar valt, de economie steeds verder wordt beschadigd en volgend jaar met nog meer verstoringen van leveranties van goederen gerekend moet worden door alle maatregelen. Ook zal in diverse landen, waaronder Nederland, de gezondheidszorg volgend jaar door haar hoeven zakken omdat de Corona-regiems niets zien in versterking van de gezondheidszorg.
Kijk en put er hoop uit dat deze ellende een keer zal eindigen. Maar niet zonder inzet van velen.

Brisbane Australië, 20 november 2021 Rome, 21 november 2021 Wenen, 21 november 2021

Wij zijn afhankelijk van uw ondersteuning om deze website live te kunnen houden. Dank voor uw donatie.

Volg EZAZ op Telegram

Tags: coronaprotest  » Lees verder

%d bloggers liken dit: