FEIT: “De Ongevaccineerden zijn de Nieuwe Joden” – Laat links je niet anders vertellen 

feit:-“de-ongevaccineerden-zijn-de-nieuwe-joden”-–-laat-links-je-niet-anders-vertellen 

21-11-21 09:01:00, De Holocaust begon niet met vernietigingskampen. Het begon met propaganda, bangmakerij, zondebokken maken en segregatie, schrijft Amy Mek op Rairfoundation.com.

Thierry Baudet, leider van de Nederlandse populistische partij Forum voor Democratie (FFD), veroorzaakte verontwaardiging bij het establishment toen hij het discriminerende beleid van zijn regering ten aanzien van de ongevaccineerden vergeleek met dat van de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In een bericht op Twitter verklaarde Baudet verleden week zondag (14-11-2021): “De situatie van nu ís met de jaren ‘30 en ‘40 te vergelijken. De ongevaccineerden zíjn de nieuwe joden, de wegkijkende uitsluiters zíjn de nieuwe nazi’s en NSB-ers. There, I said it.”

Baudet’s uitspraken zijn een reactie op een nieuwsbrief van opiniepeiler Maurice de Hond, waarin hij zijn zorgen uit over het kabinetsvoorstel om alle ongevaccineerden te weren van bepaalde locaties.

De Hond, die Joods is, herkent hetzelfde patroon van langzame, systematische uitsluiting van mensen dat “de ervaringen van mijn ouders uit een periode die de zwartste bladzijde uit onze geschiedenis is” nabootst.

Het was voorspelbaar dat links onmiddellijk de aanval inzette op de populaire leider. Demissionair vicepremier van Nederland en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge noemde Baudets uitspraken “walgelijk, totaal ongepast en zeer kwetsend voor veel mensen”. Ook Sigrid Kaag, fractievoorzitter van de linkse Democraten 66, zei op Twitter: “Hij doet ernstig afbreuk aan het gezag en de waardigheid van de Kamer. Ik schaam me daarvoor.”

Om de onthutsende waarheid in de uitspraken van Baudet verder te illustreren, riepen velen op tot zijn gevangenneming.

Het ontmenselijken van de ongevaccineerden

Het is gevaarlijk om mensen (de ongevaccineerden) te kwalificeren als zondebokken, bronnen van ziekte, of profiteurs, legt de FvD partij uit. Historisch gezien waren (en zijn) er uitgebreide en overtuigende voorbeelden van het genocidale draaiboek die allemaal beginnen met de politieke en sociale ontmenselijking van de “aanstootgevende” bevolking.

Baudet’s partij beschreef in detail dat in de aanloop naar en tijdens WO2, gewone Duitsers zo verblind waren door propaganda dat ze de jacht op de Joden zelfs toejuichten. Ze waren zo erg gehersenspoeld dat ze zich moreel verplicht voelden om de langzame en ellendige ondergang van onschuldige mensen en families te helpen vergemakkelijken. De parallellen met het huidige beleid zijn schokkend.

Volgens Hugo de Jonge hebben alleen gevaccineerden hun sociale verantwoordelijkheid genomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: