Ga zo door, blankenhaters, door Jared Taylor

ga-zo-door,-blankenhaters,-door-jared-taylor

21-11-21 05: 10: 00,

Reacties op Rittenhouse helpen blanken wakker te worden.

Video Link

Deze video is beschikbaar op BitChute en Odysee.

Kyle Rittenhouse is op alle aanklachten niet schuldig bevonden. En de linkse rakkers zijn gek van woede. Velen zijn ervan overtuigd dat de zaak over ras ging en niets anders, en dat de vrijspraak het bewijs is van blanke suprematie.

Hier is een 30-seconde samenvatting van wat er werkelijk gebeurde. Nadat een blanke politieman in Kenosha, Wisconsin een zwarte crimineel neerschoot â in wat later gerechtvaardigd gebruik van geweld bleek te zijn â Relschoppers en brandstichters gingen aan de slag. De politie hield stand, en dit is alles wat er overbleef van een gebouw van het gevangenisdepartement. Hier is de tweedehandsautohandelaar, Car Source, nadat brandstichters het in brand staken. Kyle Rittenhouse, die nauwe banden heeft met de stad, was woedend.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: