Gommers over reden crisis: ‘Zorg is totaal uitgehold’

gommers-over-reden-crisis:-‘zorg-is-totaal-uitgehold’

21-11-21 09:18:00,

In een aantal recente interviews op main stream media heeft IC-baas’, lid van het OMT en medialieveling Diederik Gommers, een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan. Voor de ‘wappies’, zij die veelal dieper in de materie zijn gedoken, heeft onderstaande video geen nieuws: gevaccineerden kunnen anderen nog steeds besmetten, de QR-code gekoppeld aan vaccinatie is zinloos en de problemen in de zorg (die volgend jaar rampzalig worden) zijn niet het gevolg van Corona, maar van de jarenlange onttakeling van de zorg.
Misschien dat langzaam duidelijk welke verkeerde afslag, uit boosaardige opzet of uit onwetendheid, hebben genomen.

Wij zijn afhankelijk van uw ondersteuning om deze website live te kunnen houden. Dank voor uw donatie.

Volg EZAZ op Telegram

Tags: coronagommersQR-code  » Lees verder

%d bloggers liken dit: