Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerden.

nergens-heen-te-vluchten?-spike-eiwit-shedding,-5g-brengt-de-mensheid-in-gevaar, vooral-de-ongevaccineerden.

21-11-21 01:48:00,

Het is een onbetwistbaar feit dat met mRNA geïnjecteerde personen spike-eiwitten via shedding (uitscheiding) overdragen op iedereen in hun omgeving, in het bijzonder de ongevaccineerden. Pfizer heeft dit fenomeen in zijn eigen documenten toegegeven. Dr. Luigi Warren, een van de pioniers van de injecteerbare mRNA-technologie, heeft ook toegegeven dat shedding een reëel verschijnsel is. We weten ook dat er zelfverspreidende vaccintechnologie bestaat die zich van mens of dier naar mens of dier verspreidt, gewoon door in de nabijheid te zijn van een “gevaccineerd” mens of dier, schrijft Thecovidblog.com.

Minder mensen zijn bekend met de verbanden tussen COVID-19, “vaccins” en 5G-technologie. De mainstream media doen al deze verbanden af als “samenzweringstheorie”. Maar de meeste mensen begrijpen dat straling in het algemeen slecht voor hen is, specifiek omdat het kanker veroorzaakt. De vijfde generatie breedbandtechnologie (“5G”) werd van 2019 tot 2021 wereldwijd uitgerold “zonder de risico’s voor de menselijke gezondheid en het milieu te onderzoeken“.

Miljoenen mensen over de hele wereld kozen ervoor om in 2021 te worden geïnjecteerd met experimentele mRNA en virale vector-DNA-serums. Anderen werden tot injecties gedwongen om hun baan te redden, voor het “recht” om te reizen en een normaal leven te leiden, of om een andere vreemde reden. Maar een vocale minderheid in de Westerse wereld kiest voor het behoud van hun natuurlijke menselijkheid. Helaas wordt het steeds moeilijker voor zuivere, natuurlijke mensen om die status te behouden. Vergiftiging is de vijand van de ongevaccineerden. 5G is de vijand van de hele mensheid.

Postmenopauzale bloeding na blootstelling aan spike

Verhalen over blootstelling aan spike-eiwitten via shedding, en de daaropvolgende symptomen, zijn verontrustend en ingrijpend. Ongevaccineerde vrouwen die leven met en/of seks hebben met gevaccineerde mannen, sluiten vanaf dat moment in wezen de mogelijkheid uit om kinderen te krijgen. In feite zetten vrouwen die ongevaccineerd zijn en werken tussen een beroepsbevolking die wel gevaccineerd is, hun vermogen om zich voort te planten op het spel.

Tenminste één vrouw meldde onlangs dat ze zich “raar en duizelig” voelde nadat ze seks had gehad met haar vriend die wel gevaccineerd was. Trollen vertelden haar onmiddellijk dat ze een zwangerschapstest moest laten doen en maakten verschillende andere flauwe grappen. Maar de situatie is duidelijk iets om in de gaten te houden in deze surrealistische tijden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: