Plan B – CommonSenseTV

plan-b-–-commonsensetv

21-11-21 02:19:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 526

                                              Plan B

Na het lezen van het geweldige artikel van Marcel van Tol bleef er iets in mij knagen.

https://commonsensetv.nl/voor-bepaalde-groepen-mensen-is-ww-ii-heel-verschrikkelijk-afgelopen/

Marcel beschrijft dat er weer FEMA kampen opgericht worden en gaat ervan uit dat dit voor de ongevaccineerden is. Nu heb ik de wijsheid niet in pacht maar toch denk ik dat de hazen anders lopen. Lang voordat ik voor Commonsensetv ging schrijven volgde ik de perikelen in Amerika natuurlijk ook en het werd interessanter en interessanter. Toen sloeg ik nog alles op in mijn geheugen.

We gaan even terug in de tijd, President Trump kreeg onder aanvoering van de media heel veel oppositie en er waren over heel Amerika rellen georganiseerd. Als President Trump de verkiezingen gewonnen had was het een groot risico dat het land in een burgeroorlog uit zou barsten. De betogers werd geen strobreed in de weg gelegd, door linkse Democraten politici en als ze opgepakt werden werd er door de Tech miljardairs meteen borg betaald waarop ze per omgaande weer op straat stonden. In dit artikel over de mannen die Kyle Rittenhouse verwond en dood heeft geschoten kunt u lezen wat voor types, die dus door miljardairs betaald worden, de straat opgaan om te ‘demonstreren’ (terroriseren zou een beter woord zijn) zogenaamd voor een goede zaak. 

https://commonsensetv.nl/nos-fakenews/

Plan B

Om Plan B te omschrijven moeten we eerst kijken wat Plan A is, 

Vrijwel iedereen die deze website bezoekt kent het WEF van klaus schwab en zijn streven naar een ‘stakeholder economie, de één wereld regering onder de VN, één gezondheidsdienst onder het WHO, één economie onder het IMF. Dit is dus kort door de bocht ‘plan A’.

Om dit te verwezenlijken moeten er zware maatregelen genomen worden en in die fase zitten wij nu. Eén van die maatregelen is dat de Amerikanen hun constitutie op moeten geven en ik heb dit al meermalen op deze website betoogd, dit gaat nooit gebeuren. Dus ‘Plan A’ is per definitie gedoemd te mislukken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: