“Technocratie op hol geslagen” – Samenvatting van de 79e vergadering van de commissie Corona op 19 november 2021

21-11-21 12: 07: 00,

Gepubliceerd op 21. November 2021 door MB.

De vergadering werd voorgezeten door Dr. Reiner Füllmich en Viviane Fischer. Dr. Wolfgang Wodarg en andere gasten waren aanwezig.

Viviane Fischer vertelt dat de Corona-commissie Warschau heeft bezocht. In het parlement van Warschau werd een comité opgericht, dat nu wordt gesteund door Füllmich en Co. Zij leerden dat het verloop van de “P(l)andemie” in Polen hetzelfde was als in Duitsland, maar ook in vele andere landen. Er wordt een voorbeeld gegeven van een parlementslid dat al lange tijd zonder masker naar het parlement van Warschau gaat. Hij kreeg verschillende, zware boetes. Inmiddels is juridisch verduidelijkt dat de boetes niet-ontvankelijk zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: