Toeval dat de uitrol van 5G met Covid-19 samenvalt?

toeval-dat-de-uitrol-van-5g-met-covid-19-samenvalt?

21-11-21 08:55:00,

Ook al geloof je in toeval, dan nog is het heel bijzonder dat net wanneer overal 5G wordt uitgerold, de wereld te maken heeft met een langdurige coronapandemie.

Iedereen gefocust op de coronapandemie, kunnen de voorbereidingen voor 5G gewoon doorgaan. Een slimme strategie omdat wereldwijd, iedereen de aandacht bij de coronapandemie heeft. Het verband tussen 5G en corona wordt altijd afgedaan als onzin, maar een recente wetenschappelijke publicatie toont aan dat 5G wel degelijk corona kan veroorzaken.

Door de overheid wordt verteld dat 5G volkomen veilig is en daar moet de burger dan maar op vertrouwen, want officieel wetenschappelijke onderzoeken, die dat zouden moeten aantonen, zijn er niet. Wel het thermisch effect maar niet het biologisch effect. Onderzoeken van onafhankelijke wetenschappers die aantonen dat de draadloze communicatie biologische effecten geeft, worden niet meegenomen door de Telecom en overheden: https://stralingsleed.nl/blog/bij-draadloos-gebruik-is-het-biologisch-effect-op-mensen-niet-eens-wetenschappelijk-onderzocht/.

Artikelen verdwenen
Een wetenschappelijk onderzoek uit juli 2020, stond gepubliceerd op twee wetenschappelijke websites en….. beide artikelen zijn verdwenen. Dit is uiteraard iets wat niet kan en waar enorme vraagtekens bij gezet worden. In 2021 wordt informatie verzwegen en zelf verwijderd! Waarom mogen mensen dat niet weten? Is dit stiekem? Het verwijderen van onderzoeksmateriaal toont aan dat hier enorme druk moet zijn uitgeoefend om het onderzoek te verwijderen. Of is het verwijderd door derden (factcheckers)? Mag de waarheid niet gezegd worden? Wanneer erop de links geklikt wordt die verwijzen naar het onderzoek, zijn deze eveneens verwijderd. Dit is niet hoe wij in Nederland met elkaar omgaan, dit is voer voor een communistisch land (de onvolledige waarheid)! De link naar de tekst van het volledig onderzoek verderop in het artikel werkt nog wel, omdat er een kopie was opgeslagen.

Coronavirus
De tekst luid: “In dit onderzoek zien we dat 5G-millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door huidcellen die als antennes werken, naar andere cellen kunnen worden overgebracht en een belangrijke rol spelen bij het produceren van coronavirussen in de biologische cellen. DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen en heeft een inductorachtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen en produceren extra golven in de cellen.

De vormen van deze golven lijken op de vormen van de zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: