Voorzitter Politiebond Gerrit van de Kamp woedend op bestuurders en politiek – CommonSenseTV

voorzitter-politiebond-gerrit-van-de-kamp-woedend-op-bestuurders-en-politiek-–-commonsensetv

21-11-21 02:43:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 10.109

Voorzitter Politiebond woedend op bestuurders

Gerrit van de Kamp, voorzitter van de grootste politiebond ACP laat via de Volkskrant weten kwaad te zijn op de overheid en hij laat ook direct weten dat hij niet op zalvende nietszeggende medelevende woorden vanuit de politiek zit te wachten.

Dat we dit nog eens in de Volkskrant mogen lezen.

In een artikel gisteren liet de krant Gerrit van de Kamp, voorzitter van de grootste politiebond ACP, aan het woord.

Een aantal citaten.

‘Het is een wonder dat er onder de politiemensen geen zwaar gewonden zijn gevallen’, blikt Gerrit van de Kamp, voorzitter van de grootste politiebond ACP, terug op de geweldsexplosie van vrijdagavond in Rotterdam.

Ook meldt de Volkskrant:

Hij maakt meteen duidelijk geen behoefte te hebben aan woorden van medeleven van ministers of andere politieke bestuurders.

“Die doen toch helemaal niks! Ja, oeverloos emmeren over grondrechten, eindeloos praten over ziekenhuizen, en voor de rest moet de politie het maar oplossen. Wij waarschuwen al jaren en jaren voor de radicalisering van het protest, mensen die zich bedreigd voelen in hun vrijheid en op ontploffen staan. En hupsakee, de bestuurders gooien er nóg een paar maatregelen tegenaan die helemaal niet handhaafbaar zijn. En de politie mag de ellende opvangen.”

“De politie zal het wel weer fout hebben aangepakt in Rotterdam. Bestuurders doen niks fout.’ Uiteindelijk zal de agressie van vrijdagavond wel weer als ‘een ernstig incident’ worden afgedaan,” voorspelt hij. “Wat nou incident? Dit komt wel ergens vandaan hoor. Dit is chronisch!”

Van de Kamp:

Tot op zekere hoogte heeft Van de Kamp nog begrip ook voor de uitbarsting van opgekropte woede. ‘Je zal maar een jongere zijn die niks mag, nergens een woning kan vinden. En je mag vooral je vertrouwen in de overheid niet verliezen. Je mag niet naar de kroeg, je mag niet naar het voetbal,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: