Alarm: Gerenommeerd hartchirurg Steven Gundry waarschuwt dat mRNA COVID-19-vaccins het risico op een hartaanval meer dan verdubbelen

alarm:-gerenommeerd-hartchirurg-steven-gundry-waarschuwt-dat-mrna-covid-19-vaccins-het-risico-op-een-hartaanval-meer-dan-verdubbelen

22-11-21 02: 43: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Met behulp van meer gevoelige en voorspellende biomarkers van de hartfunctie, hebben cardiologen opzienbarende gegevens geproduceerd die suggereren dat alle Covid-19 vaccinaties moeten worden stopgezet.

Steven Gundry MD, gerenommeerd hartchirurg, bij het publiek vooral bekend om zijn voedingsadvies om giftige lectines in voedingsmiddelen te vermijden en zijn boek getiteld THE PLANT PARADOX, heeft uit voorzorg een rode vlag getoond voor Covid-19-gevaccineerde patiënten en degenen die vaccinatie nog overwegen, gezien het feit dat een geavanceerde prognostische test gebruikt door zijn medische groep aangeeft dat Covid-19 RNA vaccins het 5-jaars risico van de meest gevreesde vorm van acute hartaanval verhogen van 11% tot 25%!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: