Bekijk: Hölloch-presentator Bruno Suter danst op de neus van de autoriteiten: “Ik ben geen onruststoker”

22-11-21 07: 30: 00, Overdreven sterfte neemt toe naarmate de vaccinatiegraad stijgt

Studie over overmatige sterfte is onderwerp in het parlement van de deelstaat Thüringen. (Met video) Een studie van twee Duitse wetenschappers komt tot de conclusie dat de oversterfte in Duitsland nauw samenhangt met de vaccinatiegraad. Prof. Dr. Rolf Steyer (Universiteit van Jena) en Dr. Gregor Kappler schrijven: “De correlatie is + .31, is verbazingwekkend hoog en vooral (…)

” Lees meer

Ellendig effect van Covid “vaccins”

Uit een studie van de Universiteit van Oxford blijkt dat gevaccineerden twaalf weken na de tweede AstraZeneca-vaccinatie bijna even besmettelijk waren als niet-gevaccineerden. Het Pfizer/BioNTech effect verdwijnt ook snel. In een studie van het Nuffield Department of Medicine van de Universiteit van Oxford,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: