Big Ag slaat terug nadat EPA zegt dat topherbiciden kwetsbare soorten naar uitsterven drijven

big-ag-slaat-terug-nadat-epa-zegt-dat-topherbiciden-kwetsbare-soorten-naar-uitsterven-drijven

22-11-21 08: 14: 00,

Lobbyisten voor de industriële landbouw bekritiseerden een rapport van het U.S. Environmental Protection Agency waarin wordt geconcludeerd dat de belangrijkste onkruidverdelgers die bij de voedselproductie worden gebruikt, waaronder glyfosaat en atrazine, waarschijnlijk meer dan 1,600 beschermde planten- en diersoorten schaden.

Een dag gemist, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

Als Big Ag uit zijn dak gaat over een U.S. Environmental Protection Agency (EPA) vaststelling dat herbiciden met inbegrip van de hormoonontregelende atrazine en kankerverwekkende glyfosaat waarschijnlijk schadelijk zijn voor meer dan 1, 600 beschermde planten-en diersoorten, milieuactivisten gewezen op de bevindingen van het agentschap als bewijs van de noodzaak van strengere beperkingen op het gebruik van de gevaarlijke giffen.

Na decennia van weigeren te voldoen aan haar verplichtingen onder de Endangered Species Act, heeft de EPA op Nov.12 haar definitieve biologische evaluaties voor atrazine,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: