Brief aan een tiran

brief-aan-een-tiran

22-11-21 02:47:00,

Ik doe geen moeite om met je te redeneren of een beroep te doen op je medeleven, want dat heb je niet. Je bent een smerige, etterende, duivelse, angst aanjagende ploert verstoken van ziel, doel en betekenis, schrijft Margaret Anna Alice op Off-guardian.org.

Hoeveel levens je ook verminkt, harten verscheurd, geesten vermoord, en met hoeveel marionette touwtjes je ons ook probeert te wurgen, je blijft voor altijd een holle schil van een nagebootst mens.

Ik weet dat je ons benijdt om onze gevoelens. Je ziedt van woede, jaloezie, afkeer, terreur, walging en elke andere kwaadaardige emotie, maar je bent niet in staat liefde, vreugde, vriendschap, warmte en blijvende vrede te begrijpen.

Deze brief is niet om te smeken of te pleiten of om je te vragen te stoppen. Deze brief is om je op de hoogte te stellen. Deze brief is om je te vertellen dat de mensen wakker worden, en dat jij het bent die ons wakker heeft geschud. Je hebt het zaad van je eigen uitroeiing gezaaid, en dat zaad is aan het ontkiemen.

Geen van je pogingen om de zon te verduisteren, de bodem te vervuilen, het water te bezoedelen, de oceanen te verontreinigen, de lucht te vergiftigen, de voedselvoorraad in te kapselen, de soorten uit te roeien of het ecosysteem te vercommercialiseren kan voorkomen dat die zaden door de aarde heen barsten en hun tentakels zich om je Nuremgebergde nek winden.

In zekere zin zouden we je moeten bedanken.

Je hebt je hand zo roekeloos laten zien omdat je er zeker van was dat we ons zouden overgeven. Je was zo overtuigd van de psychologische conditionering waaraan je ons onderwierp – je volgde Biderman’s schema van dwang als een recept – dat je verwachtte dat we vrijwillig in de pot zouden springen.

Je had half gelijk, helaas.

Maar de twijfelaars zijn nu getuige van de nucleaire neerslag van je explosie van de Grote Democide, en ze kunnen niet langer de stortvloed van realiteitszuur ontkennen die op ons neerdaalt.

De domme vergissing om de elite de nep-injecties te geven in plaats van het doodsgif aan de gewone mensen, was een onhandige blunder die te voor de hand liggend was om te missen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: