China en Rusland gaan een moeilijke toekomst tegemoet in het licht van de Amerikaanse hypocrisie en onverzettelijkheid

china-en-rusland-gaan-een-moeilijke-toekomst-tegemoet-in-het-licht-van-de-amerikaanse-hypocrisie-en-onverzettelijkheid

22-11-21 08: 20: 00,

Een van de overhypte gebeurtenissen van de laatste tijd was het meer dan 3 uur durende telefoongesprek tussen de presidenten van China en de Verenigde Staten van Amerika, respectievelijk Xi Jinping en Joe Biden. Er zijn twee belangrijke redenen om te twijfelen aan de oprechtheid van de Amerikanen over hun verslagen van de ontmoeting.

De eerste is dat de Verenigde Staten een lange en schandelijke geschiedenis hebben van het belijden van een reeks ideeën of waarden en aan de andere kant door hun daden een volledige leugen over hun woorden laten bestaan. Er is geen reden om aan te nemen dat de woorden van Biden meer waarheid bevatten dan de vele eerdere uitspraken van Amerikanen over de Chinezen.

Taiwan is een klassiek voorbeeld van deze tijd. Aan de ene kant belijdt Biden het standpunt dat het officiële beleid van de Verenigde Staten blijft dat er maar één China is, en dat het eiland Taiwan deel uitmaakt van dat China.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: