De corporatieve afbraak van onze pilaren van vrijheid

de-corporatieve-afbraak-van-onze-pilaren-van-vrijheid

22-11-21 08: 56: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

De beschikking van de Boeing manslachting van 346 vertrouwende passagiers en bemanning in de 737 MAX crashes (Indonesië, 2018 en Ethiopië, 2019) verzwakt verder het systeem van onrechtmatige daad recht en individuele streven naar gerechtigheid na onrechtmatige dood.

Federale District Court rechter in Chicago, Jorge L. Alonso, kon niet eens wachten op de geplande hoorzitting door de advocatenkantoren van Boeing en de meewerkende advocaten van de eisers.

Hij keurde het beding een dag eerder goed, zonder commentaar, dat, naast andere inleveringen, het recht wegnam om punitieve schadevergoeding te bepleiten voor het toegegeven criminele gedrag van Boeing, het onderzoek en de getuigenissen van de meest schuldige topmanagers stopzette en de weg effende voor bemiddeling om het aantal rechtszaken voor compenserende schade te beperken tot een zeer klein aantal van de 156 benadeelde families.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: