De Reptoid Invasie

de-reptoid-invasie

22-11-21 03: 40: 00,

Learn more about RevenueStripe...

  • euro hagedis afval heeft een vaxx bijwerking van het eten van een twee veel vaxxed mensen. jammer dat je je voedselvoorziening verpest stomme hagedissen.

  • MSM probeert de draak te steken met mensen die zichzelf willen beschermen met goedkope en bewezen medicijnen. Ivermectine is FDA goedgekeurd voor menselijk gebruik sinds 1996. Het is ook beter dan Pfizer’s nieuwe wondermiddel, en het kost bijna niets. Ivermectin brengt geen bakken met geld op. Dus ze weten dat de Covid-prik op zijn laatste ademteug is, dus nemen ze het, voegen er iets anders aan toe, brengen het onder een andere naam onder de markt en vragen 20 het veelvoudige van wat ze voor ivermectine zouden vragen. Ik kan deze onzin niet bevatten. Als ik dit aan mijn familie uitleg verklaren ze me voor gek en vragen me of ik het beter weet dan de wetenschap.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: