De VS heeft evenveel morele autoriteit als Saoedi-Arabië over de legitimiteit van verkiezingen

de-vs-heeft-evenveel-morele-autoriteit-als-saoedi-arabie-over-de-legitimiteit-van-verkiezingen

22-11-21 02: 29: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

“Laat er geen misverstand over bestaan – de regionale en gemeenteraadsverkiezingen van zondag in Venezuela zijn niets meer dan een schijnvertoning,” luidt een recente verklaring van de Republikeinse Amerikaanse senatoren Jim Risch en Michael McCaul. “Het onwettige Maduro-regime heeft drastische maatregelen genomen om elke onafhankelijke instelling in het land te ontmantelen of te controleren, inclusief het kapen van politieke partijen en de Nationale Kiesraad om door de staat gesponsorde verkiezingsfraude te garanderen.”

“De verkiezingen van vandaag in Venezuela zijn net zo onwettig als het tirannieke regime van Maduro,” leest een tweet van de Republikeinse senator Rick Scott. “Het Venezolaanse volk verdient NU vrije en democratische verkiezingen. De VS en alle vrijheidslievende naties moeten opstaan, deze schijnverkiezingen veroordelen en het volk steunen in hun strijd voor vrijheid.”

De imperiale media scharen zich achter de officiële lijn van de Amerikaanse regering over de Venezolaanse gouverneurs- en burgemeestersverkiezingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: