Een rots en een harde plaats in India

een-rots-en-een-harde-plaats-in-india

22-11-21 02: 34: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Voorafgaand aan de COVID-gerelateerde beperkingen en lockdowns, heb ik een substantieel deel van elk jaar in India doorgebracht sinds 1995 (25 opeenvolgende jaren). In die tijd is er veel gebeurd en ik heb de ontwikkelingen daar, met name de verwoestende landbouwcrisis, uitgebreid geobserveerd, geanalyseerd en becommentarieerd.

Terwijl de ervaren verslaggever voor plattelandsaangelegenheden P Sainath het platteland van India heeft beschreven als misschien wel de meest fascinerende plek op aarde, mag stedelijk India niet over het hoofd worden gezien. Een stedelijk landschap dat zich blijft voeden met het levensbloed van het platteland.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: