“Er gebeurt op dit moment een ramp in ons land”

“er-gebeurt-op-dit-moment-een-ramp-in-ons-land”

22-11-21 12: 00: 00,

“Ik vrees voor de sociale vrede” – dat zegt Friedrich Pürner, epidemioloog en voormalig hoofd van de Beierse gezondheidsdienst Aichach-Friedberg, over de uitsluiting van niet-ingeënte mensen. Hij spreekt zijn diepe bezorgdheid uit over de sociale kloof en de aanpak van de politiek. “Controles, straffen, dwang, druk, agitatie en hatelijkheden passen niet bij medische maatregelen”, aldus Pürner. In het Multipolaire interview legt hij uit waarom de Corona-vaccinatie van kinderen en jongeren onethisch is en waarom er geen sprake is van een “pandemie van de ongevaccineerden”.

MARCUS KLÖCKNER, 22. November 2021, 0 commentaren

Multipolair: Mijnheer Pürner, Karl Lauterbach verklaarde onlangs op Twitter: “Het hele openbare leven moet worden teruggebracht tot 2G. Controles met sancties, onaangenaam en duur (…) zijn het centrale middel. De ongevaccineerden moeten het maar accepteren, want als je eerlijk bent, spelen zij ook met het leven van anderen.” U antwoordde Lauterbach dat dit “onmenselijk” was.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: