Hoe de situatie aan de Wit-Russisch-Poolse grens in Rusland wordt gerapporteerd

hoe-de-situatie-aan-de-wit-russisch-poolse-grens-in-rusland-wordt-gerapporteerd

22-11-21 10: 08: 00,

EU vs. Wit-Rusland

De situatie aan de Wit-Russisch-Poolse grens is ook een groot onderwerp in de Russische media, en daarom heb ik een Russisch TV-verslag uit het grensgebied vertaald.

Het verslag van het wekelijkse nieuwsoverzicht dat de Russische TV op zondagavond uitzond, is interessant als vertaalde tekst, maar pas samen met de beelden wordt het echt begrijpelijk. Daarom raad ik aan de reportage van de Russische televisie te bekijken, want samen met mijn vertaling is die ook zonder enige kennis van het Russisch begrijpelijk.

Begin van de vertaling:

De hele week was het bloedbad aan de Wit-Russisch-Poolse grens op de schermen van de hele wereld te zien. De Polen hebben duizenden vreedzame vluchtelingen – vrouwen en kinderen – in de vrieskou overgoten met koud water met giftige additieven. Wat heeft de crisis aangetoond en hoe is de situatie aan de grens nu? Een verslag van onze correspondent in Wit-Rusland.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: