In het gareel lopen: Turning Endless Deficits Into a Power Base, door Kevin Barrett en Michael Hudson

in-het-gareel-lopen:-turning-endless-deficits-into-a-power-base,-door-kevin-barrett-en-michael-hudson

22-11-21 05: 10: 00,

Michael Hudson geïnterviewd op Kevin Barrettâs Truth Jihad Radio, 11/15/21

Kevin Barrett: Welkom bij Waarheid Jihad Radio, de radioshow die de strijd voor de waarheid voert door allerlei interessante feiten en perspectieven aan het licht te brengen die normaal worden verboden, bedekt, verdoezeld, verdraaid of op een andere manier worden verknoeid in de door bedrijven gecontroleerde mainstream. Vandaag gaan we naar het nogal complexe onderwerp van de internationale economie, maar dan in de vorm van een analyse van het imperium. John Perkins en Confessions of an Economic Hit Man toonden ons de schulddimensie van het imperium. Ons Amerikaanse imperium is het eerste imperium ooit dat meer dan wat ook op schulden draait. En als je wilt leren hoe dat werkt, dan moet je terecht bij Super Imperialism van Michael Hudson. Het is onlangs heruitgegeven met een nieuw laatste hoofdstuk, en het breekt het zo goed als af: Het is een fantastisch boek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: