Israëlische perschef voor de premier over de crisis van dode en zeer zieke GEVACCINEERDE Israëliërs

israelische-perschef-voor-de-premier-over-de-crisis-van-dode-en-zeer-zieke-gevaccineerde-israeliers

22-11-21 10:26:00, Israël is een van de meest “gevaccineerde” landen ter wereld, waarschijnlijk het op één na meest gevaccineerde land, na Gibraltar. Het land heeft momenteel te kampen met een golf van infecties met het Wuhan Coronavirus, en de meerderheid van de geïnfecteerde patiënten is gevaccineerd, velen van hen met drie vaccinaties (d.w.z. inclusief de eerste booster).Israël is een van de meest “gevaccineerde” landen ter wereld, waarschijnlijk het op één na meest gevaccineerde land, na Gibraltar. Het land heeft momenteel te kampen met een golf van infecties met het Wuhan Coronavirus, en de meerderheid van de besmette patiënten is gevaccineerd, velen van hen met drie vaccinaties (d.w.z. inclusief de eerste booster), bericht Gatesofvienna.net.

De volgende video van de Israëlische tv is in het Hebreeuws met Engelse ondertitels. De onbekende vrouw die het geplaatst heeft, zegt dat het al een keer door Facebook is weggehaald, dus presenteert ze het op een andere manier opnieuw en vraagt mensen het te verspreiden, in de hoop dat het zich wijd kan verspreiden voordat het weer weggehaald wordt.

De deelnemers aan de video spreken zeer snel, zodat de ondertitels moeilijk te lezen zijn. De vrouw die de video presenteert, speelt deze af van het scherm van haar laptop en pauzeert wanneer nodig, terwijl zij de titels hardop voorleest. Dit is een nuttige strategie om ervoor te zorgen dat de informatie in de video duidelijk doorkomt.

Met dank aan Vlad Tepes voor het uploaden van deze video naar 3speak, waar ze niet weggehaald kan worden:

Israeli press secretary for the PM on the crisis of dead and very ill VAXXED Israelis

“Ik ben Israëliër, en kijk al heel lang geen tv meer, of een van onze andere mainstream media. De nieuwsprogramma’s die ze in de video laat zien, en de verslaggevers / commentatoren zijn absoluut mainstream / uiterst links. Hen zo te horen praten verbaasde me zeer. Misschien zijn de dingen toch niet zo slecht als ik dacht!”, schrijft een reageerder in de Gatesofvienna commentarensectie.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: