Kapitale misdaden met en tegen Corona

kapitale-misdaden-met-en-tegen-corona

22-11-21 09: 30: 00,

Pfizer en Facebook – en een vreemde ontmoeting van de derde soort: de steun van het Amerikaanse netwerk aan het farmaceutische bedrijf in de huidige strijd om de publieke opinie heeft aanleiding gegeven tot verder onderzoek. Het toont talrijke misdrijven aan die Pfizer in het verleden heeft begaan en werpt een licht op de juridische behandeling van misdrijven door ondernemingen in dit land. Door Wolf Wetzel.

Ik had op 4 november 2021 een bericht op Facebook verwijderd dat de volgende inhoud had:

Pfizer kreeg 2009 de grootste boete in de Amerikaanse geschiedenis van 2.300.000.000 US dollars voor ‘het omkopen van artsen en het onderdrukken van negatieve studies’.”

Ik kon dit bericht half lezen omdat ik wist dat de Amerikaanse tabaksbedrijven maar-miljoenen dollars aan boetes betalen om te voorkomen dat in rechtszaken wordt vastgesteld dat aan tabak toegevoegde additieven kankerverwekkend zijn. Een vreemde en tegelijk gewone zaak met de dood.

Vanaf daar heb ik dit nieuws niet meer opgevolgd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: