Mainstream media geven “klimaatverandering”, “gebroken-hart-syndroom”, “pandemische angst” – ALLES behalve de injecties – de schuld van de plotselinge toename van hartziekten

mainstream-media-geven-“klimaatverandering”,-“gebroken-hart-syndroom”,-“pandemische-angst”-–-alles-behalve-de-injecties-–-de-schuld-van-de-plotselinge-toename-van-hartziekten

22-11-21 04:12:00,

In een wanhopige poging om de aandacht af te leiden van de “klonterprikken” (Covid-19 “vaccins”), beweert de mainstream media nu dat de plotselinge en massale toename van hartaanvallen dit jaar te wijten is aan het “gebroken hart syndroom,” “pandemische angst,” en zelfs cannabisgebruik, bericht Ethan Huff.

Het zogenaamde gebroken-hart-syndroom, vroeger bekend als takotsubo of stress-cardiomyopathie, zou bij vrouwen boven de 50 jaar verzwakte hartspieren, kortademigheid en pijn op de borst veroorzaken – en dit alles heeft helemaal niets te maken met de spike-eiwit griepprikken, zo wordt ons verteld.

Hoewel deze toename van hartziekten zich voordoet sinds het moment dat de “Operation Warp Speed” serums in de armen van de mensen werden gespoten, willen de leugenachtige mainstream media het grote publiek doen geloven dat het verdrietig zijn op de een of andere manier de ware boosdoener is.

Er zijn ook krantenkoppen die “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde” de schuld geven van een soortgelijke toename van hartproblemen bij jonge kinderen en zelfs bij baby’s die geboren zijn uit vrouwen die de injecties kregen.

“Klimaatverandering verandert baby’s in de baarmoeder: ze zijn vatbaarder voor hartziekten”, luidt een belachelijke kop in de Belgische krant De Morgen.

Een andere kop van The Sunday Times wijt de toename van hartaanvallen aan “pandemische stress en slechte voeding”.

Alleen de Times, zo blijkt, snijdt het echte probleem aan in de hoofdtekst van zijn artikel, door te suggereren dat er een “kleine kans” is dat Covid-19 injectie “een rol heeft gespeeld” in deze stijgende ziektetrend.

Het pandemie narratief begint nu echt te barsten

Aseem Malhotra, een cardioloog en voorzitter van een liefdadigheidsinstelling genaamd de Public Health Collaboration, vergeleek de huidige plandemische crisis met een oorlogsgebied, suggererend dat mensen een soort PTSS-achtig trauma ervaren waardoor hun hart het laat afweten.

In oorlogsgebieden, zegt Malhotra, is bekend dat het aantal hartaanvallen en beroertes toeneemt onder burgers die in het kruisvuur terechtkomen. De plandemie, zegt hij, kan een soortgelijk effect hebben – maar uiteraard niet door de prikken.

Nee, de slagaders raken verstopt door de lockdowns, zegt hij.

“Van de vaccins weten we al dat er op korte termijn een bloedstollingsprobleem was,” zo wordt Malhotra geciteerd. “Op dit moment denk ik niet dat er een sterke aanwijzing is dat dit vaccin-gerelateerd is.”

Tegelijkertijd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: