Mensen wereldwijd straat op tegen coronabeleid – Café Weltschmerz

mensen-wereldwijd-straat-op-tegen-coronabeleid-–-cafe-weltschmerz

22-11-21 11:31:00,

Er waren dit weekend wereldwijd weer veel demonstraties tegen het coronabeleid. Lang niet allen bereikten het grote publiek. Journalist Annelies van The Hanging Tree: ‘Het is de zoveelste keer dat Nederlands grootste nieuwsorganisatie zwijgt. Veelzeggend.’ Op deze plek daarom een kleine greep uit beelden van  Oostenrijk, Duitsland, Australië, Frankrijk, Canada en Italië.

Kees71 is erg actief op Twitter. Dit weekend postte hij veel video’s van demonstraties, voornamelijk uit Oostenrijk. Hieronder een paar voorbeelden uit Innsbruck en Salzburg, gevolgd door fragmenten van een coronaprotest uit Frankfurt.

🇦🇹 Innsbruck demonstreerde gisteren voor de vrijheid!💥⚡#Freiheit pic.twitter.com/4ho4Hb1Dbz

— Kees71 (@Kees71234) November 21, 2021

🇦🇹 De Oostenrijkers zijn niet meer te stoppen! Overal in Oostenrijk grote vreedzame demonstraties tegen medische apartheid, zoals hier in Salzburg!!!💪🔥 pic.twitter.com/ur5hdEi0Cv

— Kees71 (@Kees71234) November 21, 2021

🇩🇪 Frankfurt staat op tegen corona tirannie! 👏 pic.twitter.com/D7m8UhtfTn

— Kees71 (@Kees71234) November 21, 2021

Een gebruiker onder de naam Magpie deelt beelden uit Australië. Op de eerste video zingt een menigte in Melbourne ‘We nemen het niet langer.’ In dezelfde stad ziet ze ook een jongen de megafoon pakken: ‘Wat willen we? -Vrijheid! Wanneer willen we het? Nu!’ Dat is op de video daaronder te zien. De burgerjournalist Election Wizard tenslotte plaatste beelden uit de Australische stad Perth van een demonstratie tegen het coronabeleid.

Melbourne zingt “we’re not gonna take it anymore!” #vaccinatieplicht #demonstratie #nogreenpass pic.twitter.com/6uArBHuUdB

— magpie (@worldinentropy) November 20, 2021

Jongetje uit #Melbourne neemt leiding in #demonstratie tegen #greenpass 🥺👏

“What do we want?!”
“Freedom!”
“When do we want it?!”
“Now!!”#vaccinatieplicht #coronaprotest pic.twitter.com/0tLXzadT9s

— magpie (@worldinentropy) November 21, 2021

WATCH: Vaccine mandate protest in Perth, Australia

pic.twitter.com/Dhy3suiWy1

— Election Wizard (@ElectionWiz) November 20, 2021

de Zweedse journalist Peter Sweden zegt op Twitter: ‘De vrijheidsdemonstraties van nu zijn historisch. Het is lang geleden dat de wereld zulke massale protesten zag op deze schaal. De mensen staan op tegen tirannie en verdedigen hun vrijheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: