NieuweTijd Podcast – Tijdboek LuMens – CommonSenseTV

nieuwetijd-podcast-–-tijdboek-lumens-–-commonsensetv

22-11-21 10:13:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gelezen 408

In deze podcast praat ik met Ferdinand van der Neut, initiatiefnemer van het Tijdboek LuMens. 2020 was voor Ferdinand een roerig jaar waarin hij besloot om een Tijdboek te maken. Het eerste idee was een magazine, maar na verloop van tijd besloot hij om er een boek van te maken zodat de boodschap meer tot zijn recht komt.
Het boek inspireert mensen om op een heel andere manier samen te leven. Concrete stappen voor een nieuwe samenleving zijn: samen onafhankelijk worden in voedselvoorziening, drinkwater zuiveren en leren te leven vanuit vertrouwen in plaats van controle.

Ferdinand heeft in Nederland verschillende schrijvers benaderd die van specifieke onderwerpen zijn of haar levenswerk hebben gemaakt. Onderwerpen die aan bod komen in het boek zijn bijvoorbeeld: onderwijs, economie en seksualiteit.
In de NieuweTijd Podcast vertelt Ferdinand waarom hij het zo belangrijk vindt om deze onderwerpen in een boek te brengen en welke persoonlijke reis hij heeft gemaakt sinds de coronapandemie.

De podcast met Ferdinand is ook te beluisteren op SoundCloud & Spotify!

Voor meer informatie ga je naar de website: https://www.blikopdemaatschappij.nl/podcast/nieuwetijd-podcast/

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: