NIH directeur roept op tot “berechting” van COVID samenzweerders

nih-directeur-roept-op-tot-“berechting”-van-covid-samenzweerders

22-11-21 02: 39: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Directeur Francis Collins van het National Institutes of Health (NIH) heeft boos opgeroepen om iedereen die “verkeerde informatie” over COVID-19 online verspreidt “voor het gerecht te brengen.”

“Complotten zijn hier aan de winnende hand. De waarheid is aan het verliezen. Dat is echt een ernstige aanklacht tegen de manier waarop onze maatschappij lijkt te reizen,” vertelde Collins aan de Washington Post.

Verwijzend naar een stortvloed van boze berichten gericht aan Dr. Anthony Fauci, waarvan Collins lijkt te geloven dat hij boven alle kritiek verheven is, eiste de bureaucraat dat degenen die verantwoordelijk zijn voor dergelijk gedrag zouden worden geïdentificeerd en “voor het gerecht gebracht.”

Het artikel noemt als voorbeeld van “verkeerde informatie” Fauci’s betrokkenheid bij barbaarse experimenten uitgevoerd op honden door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: