Ongecensureerd: Een gesprek over COVID, vaccins en afnemend vertrouwen in wereldwijde volksgezondheidsambtenaren

ongecensureerd:-een-gesprek-over-covid,-vaccins-en-afnemend-vertrouwen-in-wereldwijde-volksgezondheidsambtenaren

22-11-21 06: 11: 00,

Paul Mills, Ph.D., hoogleraar huisartsgeneeskunde en volksgezondheid aan de Universiteit van Californië San Diego, is gastheer van een gesprek over COVID met Dr. Peter McCullough, vaccinoloog, Geert Vanden Bossche, Ph.D. en Rob Verkerk, Ph.D., oprichter van de Alliance for Natural Health International.

Een dag gemist, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

In een wereld waar wetenschappelijke en medische dissidentie wordt gemarginaliseerd, belachelijk gemaakt of gecensureerd, Alliance for Natural Health International en co-hosts bij de Westreich Foundation, presenteerden een ongecensureerd gesprek voorgezeten door een vooraanstaande, zeer gepubliceerde, U.S. hoogleraar huisartsgeneeskunde en volksgezondheid, Paul Mills, Ph.D.

Zijn gasten waren wereldleider cardioloog, Peter McCullough, M.D. MPH FACC, vaccinoloog, Geert Vanden Bossche, DVM Ph.D. en onze oprichter,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: