Oogst wat je zaait? Sinds half oktober daalt het aantal sterfgevallen beschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden”

oogst-wat-je-zaait?-sinds-half-oktober-daalt-het-aantal-sterfgevallen-beschreven-als-“onverwacht-overleden”-en-“plotseling-overleden”

22-11-21 02: 37: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De American Medical Association meldde dat 96% van de artsen in de VS in juni gevaccineerd was. Zelfs met een foutmarge van 20 punten, rekening houdend met zoutoplossing/placebo shots en vrijstellingen, heeft een grote meerderheid van de artsen de shots gekregen. Het is niet meer dan eerlijk, aangezien artsen de injecties uitdelen aan hun onwetende, goedgelovige fanatici die de witte jassen aanbidden.

Vaccins zijn de voornaamste oorzaak van toevalligheden. Dat weten we allemaal. Maar je kan letterlijk zoeken op trefwoorden als “plotseling overleden” en “onverwacht overleden” in Yahoo,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: