Slordig, frauduleus, onverantwoordelijk: risico-batenanalyse van FDA voor noodgoedkeuring van kindervaccinatie

slordig,-frauduleus,-onverantwoordelijk:-risico-batenanalyse-van-fda-voor-noodgoedkeuring-van-kindervaccinatie

21-11-21 11: 30: 00,

Gepubliceerd op 22. November 2021 door RK.

De risico-batenanalyse van de FDA met betrekking tot de aanvraag van Pfizer voor een vergunning voor noodgebruik (EUA) om kinderen van 5 tot 11 te vaccineren met zijn vaccin Covid 19 is een van de slordigste documenten die ik ooit heb gezien.

Het vaccin van Pfizer is in tegenspraak met elke eerlijke risico-batenanalyse met betrekking tot het gebruik ervan bij kinderen van 5 tot 11. De risico-batenanalyse van de FDA voor het mRNA-vaccin van Pfizer bij kinderen van 5 tot 11 jaar is slordig. Het gebruikt een perverse logica (die zou worden afgewezen door elke fatsoenlijke academische tijdschrift),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: