#Thierryisgevaccineerd ultieme poging de controlled opposition te redden? Toelichting

#thierryisgevaccineerd-ultieme-poging-de-controlled-opposition-te-redden?-toelichting

22-11-21 07:31:00,

Zo wordt het spel gespeeld: 1. Martin Vrijland kaart al jaren het principe van controlled opposition aan, 2. hij duidt op het netwerk rond Willem Engel en licht dat volledig toe, 3. een staatstrollengroep kaapt die term en valt Engel (en anderen) aan zodat de Telegraaf hierover kan berichten, 4. Willem & co. reageren verontwaardigd en zeggen dat het juist een staatstruc is om verdeeldheid in de oppositie te zaaien, 5. De #Thierryisgevaccineerd wordt gelanceerd met valse berichten die door de club van punt 3 worden verspreid op Twitter.

Dan is de bal rond. Het is een slim opgezet spel, bedoeld om twee effecten te realiseren. Het eerste effect is dat Willem Engel en de club rondom Café Weltschmertz, Blauwe Tijger, Blckbx en de daaraan gelieerde FvD (zie hier) weer als de echte oppositie moet worden gepositioneerd (via dit een-tweetje met de mainstream media dat de ‘controlled opposition’ roep moet uitschakelen) en het tweede effect is dat ongevaccineerden als over elkaar tuimelende wappies kunnen worden neergezet om zo de slapende kudde in de spottende modus te houden over die “ongevaccineerde dwarsliggers”.

In dit artikel lichtte ik toe hoe deze opgezette rel (een een-tweetje tussen controlled opposition en staat-plus-media) moet leiden tot een verkapt demonstratieverbod, waarbij je alleen nog maar mag demonstreren als je je bij een door de staat goedgekeurde verzetsbeweging aansluit, die door de staat goedgekeurde demonstraties organiseert, met door de staat goedgekeurde demonstratieleiders. Dan geniet je een kordon politiebescherming; anders wordt je opgepakt. Lees dat artikel nog eens.

(Daarom moet en zal die controlled opposition de leading rol houden en helpt de mainstream media nu mee om deze rel uit te spelen in het voordeel – zo hoopt men – van Willem Engel & co.)

In datzelfde artikel lichtte ik toe hoe de rellen van afgelopen weekend (die ook een hoofdrol spelen in de hier voor uw ogen uitgespeelde tactiek) moeten leiden tot het einde van social media toegang voor ongevaccineerden, het leger op straat en meer. Klik dus echt even op de link om dat te lezen.

Zie hoe het spel gespeeld wordt en houd steeds het volgende in gedachten:

  • Waar de door de staat aangestuurde oppositie in de politiek (Thierry Baudet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: