VS nieuwszender: Officiële gegevens onthullen meer dan 300.000 Covid vax sterfgevallen in de VS alleen!!!

vs-nieuwszender:-officiele-gegevens-onthullen-meer-dan-300.000-covid-vax-sterfgevallen-in-de-vs-alleen!!!

22-11-21 07: 08: 00,

US news channel: Officiële gegevens onthullen meer dan 300,000 Covid vax sterfgevallen alleen al in de VS!!!

Rapport door Robert Gorter, MD, PhD.

November 22th, 2021

One America News Network meldt dat uit officiële gegevens van VAERS blijkt dat de Covid injecties al direct verantwoordelijk zijn voor meer dan 300,000 sterfgevallen in de VS. Ondertussen hebben “honderdduizenden mensen hun baan verloren of zijn ontslagen, gewoon omdat ze eisen dat hun rechten en persoonlijke vrijheden worden gerespecteerd,” meldde de zender. “En dat is geen verrassing gezien het toenemende bewijs dat de vaccins voor het coronavirus niet alleen onbewezen zijn, maar nu ook daadwerkelijk gevaarlijk blijken te zijn en velen doden.”

“Ons doel is om mensen voor te lichten over de veiligheid van deze vaccins,” Steve Kirsch,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: