Waukesha: vermeende aanvaller is veroordeelde pedofiel, recidivist en zelfverklaarde zwarte terrorist die geweld tegen blanken predikte, door Eric Striker

waukesha:-vermeende-aanvaller-is-veroordeelde-pedofiel,-recidivist-en-zelfverklaarde-zwarte-terrorist-die-geweld-tegen-blanken-predikte,-door-eric-striker

22-11-21 05: 10: 00,

Gisteravond is een rode Ford SUV door een groep van overwegend blanke mensen geploegd tijdens een kerstparade in de stad Waukesha, ten westen van Milwaukee.

Media rapporten hebben de identiteit van de vermeende bestuurder bevestigd, Darrell E. Brooks, een geregistreerde zedendelinquent die in een video heeft toegegeven dat hij kinderen pimpt. De beroepscrimineel werd weer op straat gezet met een schamele borg van $1000 ondanks dat hij beschuldigd werd van borgtochtontduiking en een overvloed aan gewelddadige misdrijven en overtredingen riskeerde iets meer dan twee weken geleden, volgens de rechtbankverslagen van Wisconsin.

Velen speculeerden onmiddellijk dat Brooks’ acties een raciaal motief hadden en een daad van door Black Lives Matter geïnspireerd terrorisme zouden kunnen zijn. Tot nu toe hebben ambtenaren geweigerd om commentaar te geven op deze zaak. Er zijn vijf doden en 40 gewonden officieel gemeld, met veel van de slachtoffers zijn kinderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: