We will win – CommonSenseTV

we-will-win-–-commonsensetv

22-11-21 10:07:00,

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gelezen 410

Waarom wij gaan winnen

Het volk is in oorlog met de elite. Het bedrog en de waanzin waar zij mee wegkomen, voelt onrechtvaardig en maakt soms wanhopig. Toch gaan wij uiteindelijk winnen, de belangrijkste reden is dat goed en kwaad in balans moeten zijn. Dit klinkt bombastisch maar de immense weerzin die de elite oproept met hun kwaadaardige methoden, gaat een tegenreactie oproepen van de goede kant in de mens.

Het doel van de subtop van de elite is macht en geld, het einddoel van de echte top van de piramide is één wereld en één wereldregering met henzelf aan het roer. Een lange voorbereiding is er aan vooraf gegaan, vele decennia, waarbij veel werd uitgevoerd vanuit de coulissen, met behulp van gekochte media en geschiedvervalsers. Nu echter, als een blitzkrieg, wordt agenda 2030 met grote snelheid over ons heen gestort. Zij hopen dat de mensheid met deze verrassingsaanval overrompeld is en voordat wij het doorhebben de val is dichtgeklapt.

Met geld is veel te koop, waardoor de politiek, het leger, de politie, de vakbonden, de grote multinationals en de media in handen zijn gekomen van een groep roofridders. Deze globale maffia heeft met corruptie en chantage op bijna alle sleutelposities in de wereld hun pionnen geplaatst.

De meeste mensen deugen, beweert men. Dit is echter slechts een halve waarheid. De meeste mensen deugen, maar hebben ook een dark side. Het is die dark side waarmee alle mensen op sleutelposities zijn terecht gekomen. Velen hebben een verlangen waarmee zij uiteindelijk te koop zijn of hebben iets gedaan waarmee zij gechanteerd kunnen worden.

Bill Gates koopt WHO en GAVI. Soros koopt onderwijs en de Rockefellers kopen de rest. 

Zodra er ergens een tegengeluid dreigde, bijvoorbeeld ten aanzien van de coronahoax, climatehoax of fiatmoneyhoax, werden personen onder druk gezet, ontslagen of het werd met mediageweld in de kiem gesmoord.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: