“We’ll Never Give Up” – Protesten barsten los over de hele wereld over de COVID tirannie van de regering

“we’ll-never-give-up”-–-protesten-barsten-los-over-de-hele-wereld-over-de-covid-tirannie-van-de-regering

22-11-21 02: 28: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

AP News noemt ze “extreem-rechts”, maar tienduizenden vrijheidslievende mensen marcheerden tegen nieuwe tirannieke volksgezondheidsmaatregelen, zoals gedeeltelijke en volledige lockdowns en gezondheidspaspoorten en verplichte vaccinaties, in heel Europa.

Demonstraties tegen nieuwe virusbeperkingen werden waargenomen in Oostenrijk, Kroatië, Italië, Noord-Ierland, het VK, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Buiten Europa waren er betogers in verschillende steden in Canada, Australië, Japan en zelfs de VS. Sommigen markeerden zaterdag als onderdeel van een “Worldwide Freedom” rally om te protesteren tegen COVID-19 beperkingen en vaccin mandaten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: