Als gedwongen vaccinatie niet werkt, dan wat?

als-gedwongen-vaccinatie-niet-werkt,-dan-wat?

23-11-21 08:25:00,

Een van de grappigste commentaren die ik heb gezien over de terugval van Oostenrijk in fascistische vorm was van Konstantin Kisin van Triggernometry fame. Op de vraag wat hij vond van het besluit van de Weense regering om vaccinatie verplicht te stellen, zei hij dat hij “hun recht om hun geschiedenis en tradities te herbeleven” respecteerde, schrijft Frederick Edward.

Juist. Niet lang daarna volgden de Duitsers hun voorbeeld, hoewel ze zichzelf over het algemeen superieur achtten aan hun zuiderburen. Iedereen in Deutschland zal worden geprikt. Het is niet meteen duidelijk hoe ze de ondankbaren die vasthouden aan het achterhaalde geloof van lichamelijke autonomie zullen vaccineren.

De Duitse minister van Volksgezondheid heeft misschien een tipje van de sluier opgelicht met de alarmerende mededeling dat tegen het einde van de winter alle burgers “gevaccineerd, genezen of dood” zullen zijn. Mein Gott!

Je moet de moffen bewonderen, ze doen niets halfslachtig.

Lockdowns voor de ongevaccineerden zijn ook in Centraal Europa een rage geworden. De Tsjechen en Slowaken zijn ermee bezig, en hebben het idee geleend van hun Teutoonse buren.

Voor degenen die, om welke reden dan ook, het vaccin niet willen hebben, lijkt het tijdperk van vervolging aangebroken. Het maakt niet uit of je een 5G-chip-tobber bent, iemand met natuurlijke immuniteit na infectie, of iemand die gewoon gegevens op langere termijn wil: het effect is hetzelfde. U. Moet. Gehoorzamen.

Niet dat het beperkt is tot heethoofdige continentale types. De met sacharine overgoten totalitaire van Auckland, Jacinda Ardern, doet niets liever dan de Nieuw-Zeelandse burgerij eraan herinneren dat ze een keuze heeft: gevaccineerd worden of helemaal geen leven meer hebben.

Ook Australië heeft zijn totalitaire gezondheidsdespoten aan de macht. Zonder de prik, zei Dan Andrews, premier van Victoria, zouden Australiërs in feite uit de samenleving worden geweerd. Dat hij de Angelsaksische opvatting van vrijheid – waar we automatisch geacht worden vrij te zijn – op zijn kop zette door deze weg van gezondheidsdictatuur te bewandelen, leek hem niet te deren. Macht stijgt gemakkelijk naar het hoofd van een man. Er worden al quarantainekampen ingesteld.

Nu is het gemakkelijk te zien hoe samenlevingen in de val van dictatuur lopen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: