At Arms, the Enemy is at the Gates! Uitzinnige VS-NAVO Militariserings Escalatie tegen Rusland

at-arms,-the-enemy-is-at-the-gates!-uitzinnige-vs-navo-militariserings-escalatie-tegen-rusland

23-11-21 03: 26: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg had op november 17 in Rome een ontmoeting met president Draghi om “de huidige veiligheidsuitdagingen” als gevolg van “de militaire opbouw van Rusland in en rond Oekraïne” aan te pakken. Stoltenberg bedankte Italië omdat het “bijdraagt aan onze aanwezigheid in het Oostzeegebied met de luchtpolitie en troepen”. De Italiaanse luchtmacht – specificeert het ministerie van Defensie – heeft op de luchthaven Ämari in Letland F-35A gevechtsvliegtuigen van de 32nd Wing van Amendola en Eurofighter Typhoon gevechtsvliegtuigen van de 4e Wing van Grosseto ingezet,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: