Australië begint met razzia’s en zet leger in voor opsluiting ‘positive cases’ in concentratiekamp Howard Springs

australie-begint-met-razzia’s-en-zet-leger-in-voor-opsluiting-‘positive-cases’-in-concentratiekamp-howard-springs

23-11-21 09:07:00,

Het heeft geen extra uitleg nodig als u onderstaande beelden ziet. We hebben hier met fascisme pur sang te maken. Het Australische leger is gisteren begonnen met het onder dwang verwijderen van inwoners van de Northern Territories naar de Howard Springs-quarantaine ‘Facility’ in Darwin, nadat negen nieuwe positieve test (via de niets zeggende PCR test) werden vastgesteld in de gemeenschap van Binjari.

De razzia’s worden uitgevoerd nadat zaterdagavond harde lockdowns werden ingesteld in de gemeenschappen van zowel Binjari als het nabijgelegen Rockhole.

“Inwoners van Binjari en Rockhole hebben niet langer de vijf redenen om hun huizen te verlaten”, zei de hoofdminister van het Northern Territory, Michael Gunner, verwijzend naar de vijf toegestane redenen van het land om het huis te mogen verlaten (voedsel en benodigdheden kopen, maximaal twee uur sporten, zorg of mantelzorg, werk of opleiding als het niet vanuit huis kan, en om je te laten vaccineren op de dichtstbijzijnde locatie).

“Ze mogen alleen vertrekken voor medische behandeling, in geval van nood of zoals wettelijk vereist.”

“Het is zeer waarschijnlijk dat er vandaag meer inwoners naar Howard Springs zullen worden overgebracht, hetzij als positieve gevallen of als contact gevallen”, vervolgde hij en voegde eraan toe: “We hebben al 38 contact gevallen van Binjari geïdentificeerd, maar dat aantal zal toenemen. Die 38 worden nu overgedragen.”

“Ik heb gisteravond contact opgenomen met de premier. We zijn dankbaar voor de steun van ongeveer 20 ADF-medewerkers (Australian Defense Force), evenals legertrucks om te helpen bij de overdracht van positieve gevallen en contact gevallen – en om de gemeenschappen te ondersteunen. We zijn vandaag aan het beoordelen welke extra middelen we nodig hebben van de Feds, en de premier staat klaar om verder te helpen – ik dank hem daarvoor.” Zegt Gunner in onderstaande video (en lees daaronder verder).

Wilt u zien hoe het ware gezicht van fascisme eruit ziet, kijk dan even naar deze Michel Gunner zonder bril en u hoeft het snorretje er maar bij te denken. Hij waarschuwt iedereen die het ook maar op durft te nemen voor argumenten tegen vaccinatie; ook diegenen die zelf wel een vaccin gehad hebben of zelfs volledig gevaccineerd zijn; ook zij moeten hun mond houden.

Binnenkort zullen we dezelfde gelaatsutdrukkingen zien op de gezichten van Mark Rutte en Hugo de Jonge,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: