Canadese klokkenluiders onthullen 13 doodgeborenen in 24 uur in Lions Gate ziekenhuis veroorzaakt door Covid-19 vaccins

canadese-klokkenluiders-onthullen-13-doodgeborenen-in-24-uur-in-lions-gate-ziekenhuis-veroorzaakt-door-covid-19-vaccins

23-11-21 10:19:00, Volgens klokkenluiders vindt er een massale genocide plaats als gevolg van de Covid-19 vaccins, die wordt genegeerd door de mainstream media en regeringen over de hele wereld, bericht Dailyexpose.uk.

In British Columbia (BC), Canada, kwamen klokkenluiders samen op een protestbijeenkomst om de aandacht te vestigen op dit wijdverbreide probleem, en om te onthullen dat in één enkele periode van 24 uur ongeveer 13 doodgeboren baby’s in het Lions Gate Hospital ter wereld kwamen.

Alle sterfgevallen deden zich voor bij baby’s van volledig gevaccineerde moeders, hoewel een groot deel van het publiek niet weet dat dit is gebeurd. In reactie hierop zijn de de artsen Mel Bruchet en Daniel Nagase, samen met andere bezorgde burgers, samengekomen om een klacht in te dienen bij het kantoor van de Royal Canadian Mounted Police (RCMP) in North Vancouver.

Omdat de mainstream media het verhaal negeert, nemen Bruchet en Nagase het heft in eigen handen door bij de RCMP een klacht in te dienen tegen volksgezondheidsfunctionarissen die dit alles onder het tapijt zouden vegen vanwege financiële belangenverstrengeling en vooringenomenheid.

Bruchet zei tegen iemand op de bijeenkomst die interviews afnam: “We staan aan de kant van God. We staan aan de goede kant.”

Op de trappen van de RCMP-faciliteit legde Nagase uit dat hij zou binnengaan om individuele klachten in te dienen namens alle aanwezigen, maar ook namens anderen.

De aanwezigen op de bijeenkomst willen weten of de provinciale gezondheidsofficier Bonnie Henry en andere gezondheidsleiders worden betaald of op een andere manier financieel belang hebben bij het doordrukken van het Covid-19 vaccinatieprogramma.

Nagase vertelde de deelnemers aan de bijeenkomst:

“Dit is een kans. We zijn bij de RCMP … en dit is normaal gesproken waar je naartoe gaat om aangifte te doen van een criminele claim … Ik heb het vermoeden dat het beleid dat wordt toegepast op de burgers van B.C. niet is ingegeven door het belang van de volksgezondheid, maar eerder door financiële belangen.”

“We moeten de RCMP vragen een onderzoek in te stellen, een forensisch onderzoek om te ontdekken of er al dan niet sprake is van belangenverstrengeling bij onze minister van Volksgezondheid, waardoor zij beleid instelt dat schadelijk is voor de inwoners van British Columbia,” aldus Nagase.

Tegen het einde van de video is te zien hoe Nagase het RCMP-gebouw verlaat nadat hij met succes alle klachten heeft ingediend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: