De FDA liegt tegen ons. De FDA verbergt informatie over de dodelijke COVID vaccins en heeft nu de rechtbank gevraagd

de-fda-liegt-tegen-ons.-de-fda-verbergt-informatie-over-de-dodelijke-covid-vaccins-en-heeft-nu-de-rechtbank-gevraagd

23-11-21 05: 42: 00,

De FDA liegt tegen ons

De FDA verbergt informatie over de dodelijke COVID-vaccins en heeft nu de rechtbank gevraagd om dit toe te staan

Aaron Siri en Robert Gorter, MD, PhD. met een verslag:

De FDA heeft een federale rechter gevraagd om het publiek te laten wachten tot het jaar 2076 om alle gegevens en informatie openbaar te maken waarop het zich baseerde om Pfizer’s COVID-19 vaccin een licentie te geven. Dat is geen typefout. Het wil 55 jaar wachten om deze informatie openbaar te maken.

Zoals uitgelegd in een eerder artikel, heeft de FDA herhaaldelijk “volledige transparantie” beloofd met betrekking tot Covid-19 vaccins, inclusief het herbevestigen van “de inzet van de FDA voor transparantie” bij het verlenen van vergunningen voor Pfizer’s COVID-19 vaccin.

Met die belofte in gedachten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: