De oorlog tegen de ‘Ongevaccineerden’ is een wanhopige poging om de controlegroep te demoniseren en te vernietigen

de-oorlog-tegen-de-‘ongevaccineerden’-is-een-wanhopige-poging-om-de-controlegroep-te-demoniseren-en-te-vernietigen

23-11-21 06:06:00,

Ik wil uw aandacht vestigen op een zij-aan-zij vergelijkingskaart die de COVID-pandemie van vorig jaar vergelijkt met dit jaar. Het is een echte “foto zegt meer dan een miljoen woorden”, schrijft Jordan Schachtel.

De symmetrie is inderdaad verbazingwekkend. En de conclusie, na meer dan 600 dagen COVID-manie, kan niet duidelijker zijn.

Geen enkele door “volksgezondheidsdeskundigen” voorgestelde bestrijdings- of onderdrukkingsmaatregel, inclusief de COVID-prikken, heeft iets wezenlijks gedaan om de realiteit op te lossen dat veel mensen ziek worden tijdens het jaarlijkse ademhalingsseizoen in hun gebied. Deze wereldwijde oorlog tegen een virus verloopt ongeveer net zo goed als de oorlog tegen Afghanistan verliep toen het erom ging de Taliban uit te schakelen.

De lockdowns hebben het virus niet tegengehouden.

Het universele maskeringsregime heeft het virus niet kunnen stoppen.

De miljoenen en miljoenen maatschappelijke restricties en bedrijfssluitingen hebben het virus niet gestopt.

En nu is het vrij duidelijk geworden dat de veelgeprezen “wonder” mRNA-spuiten falen om een virus te stoppen.

In plaats van deze realiteit te accepteren, verdubbelen, verdrievoudigen en verviervoudigen de regeringen van de wereld de waanzin. Ondanks ongelooflijk hoge nalevingspercentages, met naar schatting meer dan 7,5 miljard COVID-injecties, heeft het mRNA-“geneesmiddel” niet voldaan aan de normen die, toegegeven, onmogelijk te bereiken waren.

In een tijdsbestek van 6 maanden, gingen we van:

“Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt.”

En:

Gevaccineerde mensen krijgen het virus niet en worden niet ziek.”

En:

“Alle drie de vaccins zijn 100 procent effectief tegen ziekenhuisopname en overlijden.”

Naar onze huidige realiteit van weer een seizoen van lockdowns, verboden, en de gebruikelijke, onzinnige “volksgezondheidsmaatregelen.”

7,5+ miljard injecties later, hebben degenen onder ons die de gegevens nauwgezet hebben gevolgd, ontdekt dat alle bovengenoemde verklaringen, onderschreven door de meest gerenommeerde gezondheidsfunctionarissen van de regeringen ter wereld, complete onzin waren. Gewapende onzin. Ze kwamen in de verste verte niet in de buurt van ook maar een greintje waarheid.

Tegenwoordig weten we dat de injecties dienen als iets dat lijkt op een potentieel profylactisch middel van 6-9 maanden met onbekende bijwerkingen op de lange termijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: