De slapende reuzen

de-slapende-reuzen

23-11-21 12: 00: 00,

De elites maken geen geheim van hun plannen. Een van hun vertegenwoordigers, Bill Gates, staat erom bekend dat hij aankondigt wat hij hierna gaat doen. Een paar jaar voor de “Corona Crisis” kondigde hij zijn ideeën voor het beteugelen van de klimaatverandering aan in een TED Talk. Een van de middelen om het CO2-gehalte in de atmosfeer te verlagen, aldus Gates, is het terugdringen van de wereldbevolking – onder meer door “nieuwe vaccins” (1). Met Pasen 2020 kondigde hij vervolgens op het nieuws aan dat hij zeven miljard mensen wilde inenten (2). In februari 2021 hebben de staatshoofden en regeringsleiders van de G-7 landen vervolgens besloten deze “nieuwe vaccins” te gebruiken (3). Intussen worden deze “mRNA-vaccins” in bijna alle 194 lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie toegediend.

Na zijn investeringen in de vaccinatie-industrie, steekt Gates nu zijn geld in het gebruik van kernenergie. Zijn bedrijf TerraPower moet binnen een paar jaar “kleine kerncentrales voor de hele wereld” leveren.(4)

Waarom maken de elites hun plannen eigenlijk bekend? Zou het niet verstandiger zijn om in het geheim te handelen om tegenstand van de bevolking te voorkomen? Bij nadere beschouwing blijkt deze aanpak een manipulatiemethode te zijn die pre-teaching wordt genoemd (5). Hierdoor slagen de elites erin om ons, het volk, tot hun medeplichtigen te maken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: