De valse “Covid Pandemie” werd georkestreerd om Tirannie op te leggen, door Paul Craig Roberts

de-valse-“covid-pandemie”-werd-georkestreerd-om-tirannie-op-te-leggen,-door-paul-craig-roberts

23-11-21 05: 00: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

De valse âCovid Pandemieâ werd georkestreerd om Tirannie op te leggen


Bookmark Toggle AllToCAdd to LibraryRemove uit de bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief opmerkingen

    De buitengewone maatregelen die we in Oostenrijk en Europa zien en het nieuwsbericht dat Australië covidepatiënten en -contacten in quarantainekampen onderbrengt, vormen het bewijs dat de covidemaatregelen niets met de volksgezondheid te maken hebben. https://twitter.com/BernieSpofforth/status/1462740215571918849

    Zowel HCQ als Ivermectin zijn bekende covid genezende en preventieve middelen. Het bewijs is overweldigend. In Indiaâs grootste provincie, Uttar Pradesh, met een dichte bevolking drie keer groter dan de totale bevolking van AustraliÔ,

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: