De WHO bevestigt officieel: Covid vaccinatie is gevaarlijk als geen ander vaccin!

de-who-bevestigt-officieel:-covid-vaccinatie-is-gevaarlijk-als-geen-ander-vaccin!

23-11-21 05: 34: 00,

WHO officially confirms: Covid vaccinatie is gevaarlijk als geen ander vaccin!

Reported by Robert Gorter, MD, PhD.

November 23rd, 2021

Zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aangeeft over de bijwerkingen van vaccins en medicijnen, “lijken de experimentele Covid vaccins gevaarlijker te zijn dan alle andere.” Dat mag geen geheim blijven! Maar de politici en de mainstream media zijn niet geïnteresseerd.

Elk geneesmiddel of vaccin kan bijwerkingen (ADR) veroorzaken. Dat is volkomen normaal. En meestal wegen de voordelen van een medicijn of vaccinatie op tegen de mogelijke schade. Iets anders zou niet logisch zijn. Of wel? Maar nieuwe gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie doen op zijn minst sterke twijfels rijzen over de voordelen van het experimentele Covid-vaccin.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: